Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Nyhedsbrev Nyheder til Byfester 2012

ALLSTARS DELUXE

Allstars Deluxe spiller: ”Greased Lightning – a tribute to Grease & Dirty Dancing”

All Stars Deluxe er den ultimative fest-kvartet bestående af 4 rutinerede og sammenspillede musikere.

De danner grundstammen hos Johnny Logan til daglig, og har desuden spillet med navne som: TV-2, ONE TWO, Bruce Guthro, Julie Bethelsen, Ida Corr,Ivan Pedersen,Peter Belli, Rock Nalle,Henning Stærk, James Sampson m.fl.

All Stars Deluxe byder på intet mindre end 3 sangere. Derved er repertoiret stort og bredt, og det kan tilpasses til enhver lejlighed.

All StarsDeluxe fungerer også som backing-band for forskellige solister, og kan ligeledes udvides med korsangere og blæsere.

”Greased Lightning – a tribute to Grease & Dirty Dancing” er yderligere en specialitet fraAllstars Deluxe, når de gasser op for et udpluk af de populæreste klassikere fra filmene, som de fleste danskere, enten har set i TV eller i Biografen, og på et eller andet tidspunkt, har danset til. NårAllstars Deluxefinder de store filmklassikere frem, er besætningen udvidet med Sanger & Sangerinde, så der er tætpakket Dansegulv til sange som: YOU’RE THE ONE THAT I WANT – GREASED LIGHTNING - HOPELESSLY DEVOTED – SUMMER NIGHTS – BE MY BABY – HUNGRY EYES – DO YOU LOVE ME.

TT Booking&Management– 7070 1077


DISKOFIL - igen i vælten!

JA-JA! Den er god nok - et eksklusivt tilbud, som er opstået i anledning af Onkel Finns Mor Bentes 75 års fødselsdag, der blev fejret med en lille tour i Påsken (TOTAL UDSOLGT!), idet DISKOFIL alligevel skulle spille ved hendes fest! DISKOFIL er det ultimative Partyband

 

 

 

 

 

 


JØRN & FRONTSEAT - Danmarks stærkeste John Mogensen Orkester

Nyt spændende Musiknavn:JØRN ROSENVILLE(tidligere Forsanger i FEDE FINN & FUNNY BOYZ) med sit nye live band FRONTSEAT.

Musikken er dels fra albummet ”1 KRONE ER 1 KRONE”, med radio hittet RANDBØLDAL, og JOHN MOGENSEN albummet ”MIG & MOGENSEN”, samt naturligvis de største fra hans karriere med Fede Finn & Funny Boyz bl.a. kæmpe hittet ”KÆRLIGHEDEN BRÆNDER”.

”JOHN MOGENSEN aften medJØRN ROSENVILLE& FRONTSEAT”

Menuen kunne passende være Stegt Flæsk & Persillesovs.

FRONTSEAT kan desuden engageres til hele aftenen.


WALKERS - kom så Piger!

Blandt gruppens største singlepladehits kan nævnes: Marry Me, Sunshine, Fire, Little Kitty, Striptease og Forever together. Sha-la-la-la-la er gruppens største hit - og siden hen et verdenshit med Vengaboys. Under gruppens storhedstid i begyndelsen af halvfjerdserne blev især Torben Lendager et stort idol for skolepiger. Ofte var hans hjem under belejring af håbefulde unge piger.

 

 

 

 


STARTURN - bandet der buldrer frem!

StarTurn er et fremadstormende partyband, som kan spille til stort set ethvert arrangement. Med både mandlig og kvindelig vokal i front er repertoiret meget bredt, og StarTurn serverer sikre hits for enhver smag! StarTurn spiller klassikere indenfor disko, pop og rock samt de bedste af de helt nye hits. Besætningen tæller også elektrisk violin, som er garant for utraditionelle indslag der får festen op i et endnu højere gear!

 

 

 

 


MEZZO - meget mere end "Suppe-Steg-Is" musik

På rekordtid er MEZZO blevet et af landets mest efterspurgte 2-mands bands, og dette skyldes ikke mindst deres fælles fortid i Montana Band, hvor de har været igennem stort set alt hvad man kan tænke sig af forskellig Festarrangementer.

 

 

 

 

 


 

Dodo & The Dodos kommer man ikke kommer udenom, når det gælder langtidsholdbare danske hits. Gennem 25 år har bandet leveret ørehængere som Vågner i natten, Pigen med det røde hår og Hvis det bli’r. Sange som stadig bliver leveret med energi og nerve ved de ca. 50 livekoncerter, Dodo & The Dodos spiller hvert år. Bandet favner publikum på tværs af generationer, når de sikre hits serveres med hjertevarme og forfriskende spilleglæde, der altid kommer ud over scenekanten.

Med et pladesalg på over 1,5 millioner er Dodo & The Dodos et af de mest sælgende danske navne nogensinde.

Dodo & The Dodos spiller i originalbesætning og består af:

Dodo Gad (Voc), Jens Rud (Voc, guitar), Anders Valbro (Guitar), Steen Christiansen (Guitar, voc) og Lars Thorup (Trommer)

Live er bandet udvidet med: Thomas Fog (Bas) og Søren Skov (Keyboards, voc)

Yderligere info torben@ttbooking.dk

 


 

" åbn jeres hjerter – glem det triste "

Og det er præcis, hvad der sker, når man i selskab med et af Danmarks mest populære partybands, Sweethearts, bevæger sig ind i et nostalgisk univers af forrygende dansktop-revival.

SWEETHEARTS har manifesteret sig som Danmarks ultimative Party-Koncert-Band, og bandet rykker nu mod deres 25 års Jubilæum i 2014, men allerede i 2013 bliver der lagt i kakkelovnen – endnu er planerne hemmelige – men glæd Dig Du danske Partyløve.

 

 

 

 


MICHAEL KRATZ - nyt dansk rocknavn hos TT Booking:

 

Michael Kratz har siddet bag tønderne hos nogle af landes mest populære navne. Med 'Cross That Line' tager den driftige jyde en dyb indånding og opfylder sin egentlige drøm: At udgive sit eget album.

 

Med mere end 3.500 koncerter bag sig er Michael Kratz en af de mest rutinerede danske debutanter nogensinde. For han har spillet for heleDanmark som trommeslagerfor blandt andre Kandis, Birthe Kjær,Keld Heickog Keld & The Donkey´s, men nu træder han selv frem på scenen med et debutalbum, som bærer den sigende titel"Cross That Line". Et album, der udkommer 26 marts.

 

- Jeg har altid haft en vanvittig trang til at udfordre mig selv, og siden jeg var teenager, har jeg lovet mig selv at gå efter mine drømme. At prøve mig selv af som solokunstner er en af dem, og tiden er inde til det, siger Michael Kratz.

 

Det illustrerer netop Michael Kratz' grundighed og ambitionsniveau, at han venter til, at han virkelig har noget på hjerte, før han laver et album. På "Cross That Line"præsenterer han sine egne kompositioner og engelske tekster – og ikke mindst sin vokal, der kradser som Bruce Springsteens. Navne som netop Springsteen og danske Big Fat Snake ekkoer i Kratz' sange, hvor han har skiftet trommesættet ud med guitaren.

 

- Jeg elsker guitarbaseret rock/pop og har altid ønsket mig, at guitaren var mit hovedinstrument. Derfor har jeg spillet guitar, siden først i 1990'erne og stædigt bildt mig selv ind, at der også var en plads på scenerne til mig og min guitar, siger han.

 

Med den driftighed, den 40-årige midtjyde har vist hidtil, skal han nok sikre sig den plads. Hans musikalske løbebane begyndte helt tilbage i 1981, og op gennem 1990'erne tog karrieren fart. Fra 1999 spillede han først fem år med Birthe Kjær og siden otte år hos Kandis. Det gav ham både erfaring med at være en hårdtarbejdende musikalsk håndværker og oplevelser med den store og dedikerede fanskare, som ikke har sin lige inden for andre genrer. Ved siden af det liv er han partner i et succesfuldt reklamebureau og rodfæstet i Vildbjerg ved Herning, hvor han også voksede op.

 


 

TT Booking & personal Management · Jordsmonnet 4 · 8900 Randers · Tlf. 70 70 10 77 · Mail