Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Peter Larsen nyt album "Danmark" på TV2 kampagne

Peter Larsen "Danmark" 

Peter Larsen afvikler en national tv-kampagne (200 TRP) på TV 2 og Charlie i ugerne 45-46 TV-kampagnen strækker sig over 2 uger og rammer estimeret 59% af alle danskere over 30 år. 
Der vil i alt ca. blive vist 40 spot på TV 2 og 65 spot på Charlie. Begge kanaler har en overrepræsentation af danskere over 30 år.
I alt rammer tv-kampagnen 2.136.960 danskere over 30 år mindst 1 gang og de ser i gennemsnit tv-kampagnen 4 gange.

Peter Larsen er en vaskeægte sang smed. Han formår at skrive ørehængere, som bare sætter sig fast efter få gennemlytninger, at han så tilmed kan skrive meningsfyldte tekster, gør ham til en af landets bedste og mest produktive sangskrivere. Når det er sagt, har Peter Larsen endnu ikke opnået det store gennembrud uden for Nordjylland. Med 5 albums i bagagen og et 6. på vej, skal der nu gøres et ihærdigt forsøg på at ændre dette.

'Danmark', som det nye album hedder, er Peter Larsens hidtil bedste. At give det titlen 'Danmark' vil nogen måske finde lige på kanten, men det kan næsten ikke hedde andet, i og med de 12 sange tager udgangspunkt i vores land og folk. Lige fra titel sangen "Danmark", som handler om at vise respekt for dem, som ikke kom hjem, til sangen "Skyer over Danmark", som udtrykker bekymring over verden omkring os og til den slet skjulte hyldest til hovedstaden i "København, tak for denne gang", det er fedt nok at være i byen, men også rart at komme hjem igen. Men albummet rummer også alvorlige sange om dystre emner som "Hvor var det egentlig du kom fra" (traffIcking og prostitution) og "Bare glemt" (flygtninge), samt farvel sangen "Ikke mere at sige" (om at tage afsked).

'Danmark' har virkelig potentiale til at blive en landeplage af de gode, og med massiv TV markedsføring i ryggen, er banen kridtet op for Peter Larsen.

Hvem er så denne danske sang smed ved navn Peter Larsen?

Musikken og sangskrivervirket har siden de tidlige teenageår haft en fremtrædende rolle i den nu 46-årige Peters liv. Inden han i perioden 1994 – 2004 stod i front i det hedengangne rockband Peter Larsen Band, som i den grad var verdenskendte i Ålborg og huskes for legendarisk fed opvarmning til bl.a. DAD, Thomas Helmig og Andrew Strong.

Musikken fylder stadig meget hos Peter Larsen, idéerne til nye melodier og tekstlinjer er bestemt ikke blevet færre, som tiden er gået. Sangene kommer fortsat bare listende, når Peter mindst venter det. Melodi for sig og tekst for sig. At sangene sådan bare er kommet af sig selv, er en opfattelse han har haft, siden de sene teenageår, hvor små melodistykker og lyriske rim har hobet sig op i hans hoved. Et tilfældigt besøg i en musikforretning i hjembyen var anledningen til det uforglemmelige møde med en 4-sporsbåndoptager, der gjorde den kommende sangskriver i stand til at samle det musikalske puslespil. Efter tre uger i musikalsk isolation havde Larsen formået at komponere 17 demosange. En produktionsevne, han har behersket siden.

Peter Larsen formår at levere melodiske og genkendelige sange i et fodrokkende tempo, der, skønt teksterne skildrer livets alvor, ikke tangerer det melankolske. Det er musik, der rammer lige dér, hvor hjertet slår, adresseret fra samme sted i Peter Larsen. Peter Larsen leverer velklingende pop/rock, som sætter tanker i gang om livet, døden og det der er imellem. For Peter Larsen er der ingen dikkedarer, når det kommer til at lave musik. Han er en rigtig sangsmed, hvis største ønske ved musikken er at 'dele den med en masse mennesker, som kan få lige så meget glæde af den som jeg selv gør. Det mit kald, det mit håndværk og det er det jeg kan', siger Peter Larsen.

Diskografi: Leave This Town (2006) Nothing Left To Say (2008) Wonderful Day (2009) Hvor I Verden (2010) City Lights (2012) 

Peter Larsen 'Danmark' 

Album Trackliste:

01. Danmark 2:47

02. Tager af sted 2:57

03. Hvor var det egentlig du kom fra 3:05

04. De kendtes avenue 3:51

05. Sommeren er slut 3:46

06. København, tak for denne gang 2:53

07. Endnu en dag 3:46

08. Skyer over Danmark 2:45

09. På vores vej 4:17

10. Her uden dig 3:22

11. Bare glemt 3:27

12. Ikke mere at sige 2:46

 

Komponist/Tekstforfatter : Peter Larsen

 

Medvirkende:

Peter Larsen – Lead Vocal - Guitar

Casper Dybdahl - Akustik/elektrisk Guitar, Lap Steel, Bas, Keyboards og Orgel

Troels Skovgaard - Akustisk/elektrisk Guitar, mundharpe, backup-vokal Track 1, 2, 4, 5, 6, 7, 11 

Rune Harder - Trommer, Percussion

Mikala Bosetti - Kor track 1, 2, 4, 5, 6, 7, 11

Søren Skov - Harmonika track 4

Alouise - Kor track 3, 4, 9, 10

Peter Larsen Booking

Solo: TT Booking & Management – 7070 1077 – www.ttbooking.dk – info@ttbooing.dk

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail