Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Neighbours

Neighbours, populært orkester fra det vestjyske, har mere medvind end nogensinde og får i 2015 travlt som aldrig før. Koncerterne bliver flere og flere og der kaldes på bandet fra alle hjørner af Danmark. ”Det er bestemt ingen hemlighed, at det går fantastisk på alle måder og det er da bare utrolig dejligt”, lyder det fra Helge Engelbrecht fra hovedkontoret i Ansager.

Neighbours blev startet i 2002 af Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen og består udover de to frontfigurer af Ronnie Olesen, Dennis P, Morten Husted og Allan Nagel. Musikken lander i grænselandet af folk, pop og rock med ord og toner, der rammer hjertet hos de fleste. Mange har fundet frem til Neighbours via TV-koncerterne fra Engelbrechts baghave. Her er Neighbours i gang med sjette koncertsæson i Mariehaven og nye TV-programmer i serien ”Sommersang i Mariehaven” er på vej også på den front.

”Jamen, det er skam rigtig dejligt med sommerkoncerterne herhjemme men der er nu også særligt i mødet med publikum rundt i landet. Det ser vi frem til”, slutter ankermanden i Neighbours.

Bookes nu:

Efterår 2014: NEIGHBOURS – 10 TV shows ”Live fra Mariehaven” samt koncerter i hele landet.

Julen 2014: ”Den Nat af alle Nætter” Helge Engelbrecht, Tommy Rasmussen, Ronnie Olesen, Ditte Fromseier, Sidsel Maria

Forår 2015 fra april sommeren: ”Live fra Mariehaven” NIEGHBOURS og koncerter i hele landet.

Efterår 2015: NIEGHBOURS & FRIENDS turné til Koncerthusene

 

Solobooking:

TT Booking & Management – 7070 1077


TT Booking & personal Management · Jordsmonnet 4 · 8900 Randers · Tlf. 70 70 10 77 · Mail