Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Jens Jacob Tychsen (Hr. Weise fra Badehotellet)

Jens Jacob Tychsen
  

Bookingforespørgsel


Jen Jacob Tychsen (Kendt som Hr. Weise i "Badehotellet")

Tema: Danske revy-klassikere


Randers Big Band har nu bevæget sig ind på et område indenfor musikken, der i dette årti har været nærmest glemt af hjemlige Big Bands. I forbindelse med vores samarbejde med Jens Jacob Tychsen, kendt fra tv-serien “Badehotellet” som “hr. Weise.


Der blev i efteråret 2017 iværksat arbejdet med at skaffe gamle og skrive nye arrangementer fra den danske revy-genre… ”Vi er meget stolte over at kunne levere ørehængere fra en periode i Danmark, hvor navne som Otto Brandenburg, Gustav Winckler, Preben Kaas, Kai Norman Andersen med flere, var på alles læber”.


Så hvorfor ikke genoplive revy-scenen fra 60’erne og 70’erne med de allerstørste ørehængere, sunget på DANSK. “To lys på et bord”, “Sonny Boy”, “Åh Babe”, “Jeg er på vej til dig”, “Du er en usædvanlig dejlig pige”, “Mens vi går hjem gennem byen”, det hele i knivsparke arrangementer af Nicolai Bøgelund…


Jens Jacob Tychsen (født 19. november 1975) er en dansk skuespiller. Han er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1998 og har siden medvirket i en række forestillinger på teatre over hele landet. Tychsen har også medvirket som skurk i Rejseholdet og er kendt for sin hovedrolle som den dameglade kongelige skuespiller, Edward Weyse, i tv-serien Badehotellet. Han har endvidere lagt stemme til figurer i en lang række tegnefilm.

 

Jens Jacob er igen superaktuel i BADEHOTELLET den kommende sæson

 

Jens Jacob Tychsen Booking

TT Booking & Management - 7070 1077

  
Musik
Børn/Show & Stand-Up
Foredrag


TT Booking & personal Management · Jordsmonnet 4 · 8900 Randers · Tlf. 70 70 10 77 · Mail