Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder IB Grønbech & Band 2015 Ny Video

IB GRØNBECH & BAND

GRØNBECH IS BACK!

IB Grønbech & Band vælter ganske enkelt koncertstederne, dels med hans og bandets sublime musikalske evner, og dels med IB’s uforlignelige humor – manden er simpelthen genial, og han placerer sig blandt de allerstørste komikere vi har i Danmark. Den kombination sælger billetter!

Oplev Ib Grønbech med band. En skøn forening af kunstnerens største hits fra de seneste 30 år leveret med masser af energi og glimt i øjet i kombination med nordjysk humor, når den er bedst.

En aften i selskab med Ib Grønbech udfordrer både stemmebåndet og lattermusklerne. Alle overgiver sig til et univers af sjove sangtekster serveret på vendelbomål og iørefaldende popmelodier. Det hele ender ud i uundgåelig fællessang. Der bliver grinet højtlydt af den skæve og lune humor, hvor Ib Grønbech mestrer brugen af i spontanitet, improvisation og perfekt timing.

Det er ikke stand-up. Det er heller ikke ”bare” en koncert. Det er svært at sætte ord på men mest af alt et sted, hvor musikken går hånd-i-hånd med komikken. Kort sagt: Musikalsk legestue.

2015 er 30 års pladejubilæum for den Nordjyske sanger & komiker

IB Grønbech indspillede sine første plader i det store legendariske studie Stuk Ranch, hvor også navne som navne som Kræn Bysted, Fisker Thomas, Sand På Gulvet, De Gyldne Løver, Niels Hausgaard, Lasse & Mathilde, Poul Krebs og en lang række andre kunstnere fra den spirende folkemusikscene. Stig Møller har også indspillet i studiet, og Kim Larsen brugte Stuk Ranchs mobilstudie til sit Starfuckers-projekt. Gnags mixede en af deres plader der, og pladeselskabet Stuks første store salgssucces, Slåbrock Band, indspillede også på ejendommen.

I den forbindelse indspiller IB & hans forrygende band ny dogme musikvideo, fra netop Stuk Ranch Studiet.

TT Booking & Management - 7070 1077

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail